Egynyelvű szótárcsomag megnyitása a közoktatásban résztvevők segítésére

Azért, hogy az otthoni oktatásban résztvevő diákok és szülők mindennapjait segítsük, megnyitottuk valamennyi egynyelvű szótárunkat, így A magyar helyesírás szabályai 12. kiadását, az Idegen szavak és kifejezések szótárát, a Magyar értelmező kéziszótárt, valamint a Magyar szinonimaszótárt 2020. május 31-ig.

A szótárak használatához sem regisztráció, sem belépés nem szükséges.

Egy- és kétnyelvű szótárak az Akadémiai Kiadótól

  • 36 szótár 12 nyelven, 2 millió szócikkel
  • egy regisztrációval webes böngészőben, mobil applikációban vagy akár Microsoft Office-bővítményként is használható szótár
  • ingyen kipróbálható adatbázisok
  • egy applikációban az összes szótár

Előfizetés, szótárcsomagok

Szolgáltatási modellünket jelentősen átalakítottuk, így egy-egy szótár helyett a jövőben a mai felhasználói igényekhez jobban alkalmazkodó nyelvi csomagokban, és árakon értékesítjük szótárainkat.

Változások az új felületen

Szolgáltatásaink kényelmesebb és egyszerűbb használata érdekében nemrégiben egységes felhasználó kezelést vezettünk be oldalainkon.

Intézményi felhasználóknak

Amennyiben intézménye rendelkezik szotar.net előfizetéssel, és csatlakozott az eduID Föderációhoz, távoli eléréssel a https://shibboleth.szotar.org oldalon férhet hozzá a szolgáltatáshoz. Ha intézményi előfizetésre nincs lehetősége, egyéni előfizetőként is elérheti tartalmainkat.

Cégeknek, vállalatoknak

Online szótáraink gyors és pontos segítséget nyújtanak vállalati nyelvtanuláshoz, nemzetközi kommunikációhoz, levelezéshez, fordításhoz.

Microsoft Office

Az előfizetett szótárakat az Office programokon belül is lehet használni (Word, Excel, PowerPoint), külön böngészőablak megnyitása nélkül.

Új szótárak

Új adatbázisokkal bővítettük szolgáltatásunkat meglévő intézményi előfizetőinknek.