warning
Maradjon belépve
Elfelejtett jelszó
FiókomSzótáraimTermékaktiválás
Kijelentkezés
Angol−magyar műszaki szótár
(Online előfizetés 1 év)
Angol−magyar műszaki szótár

Angol−magyar műszaki szótár

(Online előfizetés 1 év)

Magay Tamás et al.

Az ANGOL–MAGYAR MŰSZAKI SZÓTÁR 215 000 címszót és szakkifejezést, valamint 342 000 magyar jelentést tartalmaz. 80 szakterület szókincsét dolgozza fel. Elsősorban szakfordítóknak, szakembereknek, angol szaknyelvi nyelvvizsgára készülőknek, a nyelv magas szintű használóinak ajánlott. A szótár az Akadémiai Kiadó Szótárszerkesztőségében készült.


Online szótáraink 1 éves előfizetési konstrukcióban vásárolhatóak meg.

Vásárláshoz kérjük, kattintson a termék mellett az Előfizetek gombra! Ekkor átirányítjuk az Akadémiai Kiadó webáruházába, ahol a megvásárolni kívánt előfizetést online, bankkártyával vagy PayPal-fiókon keresztül tudja kifizetni. Az áruházban többféle előfizetés is kosárba tehető, de egyféle előfizetésből egyszerre csak egy vásárolható.
Amennyiben nincs lehetősége bankkártyás vásárlásra, és átutalással szeretne fizetni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az ak@akademiai.hu e-mail-címen!

A vásárlás után az előfizetést aktiválni szükséges a www.szotar.net oldal Termékaktiválás menüpontjában. Aktiválási útmutatónkat itt találja.

Sikeres tranzakció után pár percen belül automatikus e-mail-üzenetben igazoljuk vissza a vásárlást. Az e-mail tartalmazza a vásárlás részleteit, az aktiváláshoz szükséges kódot, valamint egy aktiválási útmutatót.Az 1 éves előfizetési időszak a kód aktiválásakor indul.

Meglévő előfizetés esetén a lejárat előtt 30 nappal e-mailben emlékeztetőt küldünk, melyben jelezzük, hogy az újabb 1 éves előfizetést a Szótáraim menüpontban a termékek neve mellett található MEGHOSSZABBÍTOM linkre kattintva tudja megvásárolni a fent ismertetett módon.
Ha a folyamatban lévő előfizetés lejárata előtti 30 napban aktivál új kódot, az 1 év az eredeti lejárathoz adódik hozzá, így nem történik időszakvesztés.

Előfizetései státuszát és lejárati idejüket a Szótáraim menüpontban tudja megtekinteni.

Nyomtatott szótárainkhoz tartozó ajándék hozzáférések

Egyes nyomtatott szótárainkhoz ajándék kódokat adunk, melyek 3 hónapos csomag- vagy 24 hónapos egyedi szótárhozzáférést biztosítanak az adott nyelven. Ezeket a kódokat regisztráció és/vagy belépés után szintén a www.szotar.net oldal Termékaktiválás menüpontjában lehet érvényesíteni. A 24 hónapos egyedi szótárhozzáférés első három hónapjában a hozzá tartozó nyelvi csomag is kipróbálható.

Például, ha Ön vásárol egy nyomtatott példányt A magyar helyesírás szabályaiból, a könyvben található kóddal 24 hónapos hozzáférést tud aktiválni a mű online kiadásához, és az első három hónapban a teljes Magyar szótárcsomaghoz is hozzáfér.
A 3 hónapos csomaghozzáférés lejárata előtt is küldünk emlékeztetőt, de természetesen amennyiben nem hosszabbítja meg a csomagelőfizetést, a következő 21 hónapban A magyar helyesírás szabályaihoz továbbra is hozzáfér. A 24 hónapos időszak után azonban már csak a teljes nyelvi csomagra van lehetőség a hozzáférést meghosszabbítani.

Ha kérdése van az előfizetéssel kapcsolatban, kérjük, írjon az ak@akademiai.hu címre!