Az Akadémiai Kiadó a tudomány, a középiskolai oktatás, a felsőoktatás és nyelvtudás szolgálatában fejlesztette a Szotar.net alkalmazást: 8 nyelv, 30 szótár, 1,8 millió szócikk a hiteles nyelvtudásért. Weben, applikációban, MS Office bővítményben!

Az Akadémiai Kiadó Magyarország legrégibb, 1828 óta folyamatosan működő kiadója. Alapítója a Magyar Tudományos Akadémia; küldetése a magyar tudomány eredményeinek publikálása. A kiadó 1996 óta részvénytársaság, a Magyar Tudományos Akadémia és a Wolters Kluwer közös tulajdona.

A kiadó kiadási területei: magyar és idegen nyelvű folyóiratok, a tudományok műveléséhez szükséges alapvető kézikönyvek, egy- és kétnyelvű szótárak, lexikonok, nyelvkönyvek és gazdasági szakkönyvek. A kiadó szótár- és folyóirat-kiadási tevékenységében piacvezető.

Tovább a Szotar.net oldalra »

Amennyiben szeretnél még többet megtudni a Szotar.net-ről, kövesd bejegyzéseinket itt a blogunkban, és a Facebook-oldalunkon. Ha kérdésed lenne, írj nekünk az info@akademiai.hu e-mail-címre, illetve hívj minket hétköznap 9–16 óra között a +36 1 464-8200 telefonszámon.

akadémiai kiadó
Rólunk